Home

Ca l’Enric comença al 1882 com a hostal per a passavolants i petita botiga per abastar els pagesos de la zona.
Al 1965, amb l’arribada de la Dolors, la dona d’en Desideri, comencen els “platillos” i poc després les cassoles i la brasa del cap de setmana. Ara el vell hostal ja és tot un restaurant, aquí comença Ca l’Enric.
Actualment, els fills d’en Desideri i la Dolors continuen evolucionant aquesta cuina tradicional trobant l’essència dels sabors del territori.

D’ABANS I D’AVUI


Un hostal de l’any 1882 amb un interior de disseny
contemporani, acollidor i silenciós. L’ambient idoni per degustar
la interpretació contemporània de la cuina d’abans.

UN TERRITÒRI ABRUPTE


La Vall de Bianya, és un territori abrupte poc poblat, aïllat i fred,
aquest aïllament ha afavorit la conservació de l’espai d’interès
natural amb una gran riquesa biològica.



restaurant3

UNA CASA AMB HISTÒRIA


Quan entrem a Ca l’Enric, entrem per l’antic colmado, que també es
convertia en barberia on en Desideri aprofitava els diumenges per
esquilar els pagesos de la zona.

LA CUINA


Oferim una interpretació de la cuina tradicional catalana amb productes de temporada i ingredients del seu entorn més proper, els boscos de la Vall de Bianya. Seleccionem els millors productes i recuperem els sabors de la cuina tradicional amb un toc d’avantguarda.

LA CARTA

ENTRANTS

Sotabosc de roure
Tàrtar de llom de vaca madurada, servit en dos serveis
45,00€

Carxofa
Carxofa confitada i fregida amb farina d’arròs, foie a la sal, anxova i tòfona
35,00€

Amanida de favetes a la catalana, gelatina de pernil Ibèric, crispy nitro de botifarra negra, maduixetes de bosc i tomàquet sec
35,00€

Granota “persillé”, nyoquis de patata nyàmera amb espígol, emulsió d’all i julivert, cargols, caviar de cargol i anques de granota
35,00€

Bacallà, espàrrec i moixernó: pinxo d’espàrrec amb pell de bacallà i moixernó, brandada de bacallà, gelat d’espàrrec, moixernó laminat i pil pil de moixernons
40,00€

Múrgoles a la crema amb salsa de “callos” i anguila fumada

45,00€

PEIXOS

Llenguado
A la donostiarra, beurre blanc i diferents textures d’ortiga de bosc
42,00€

Pèsols a la brasa, pil pil d’ortiga i cocotxes de lluç
45,00€

Pollastre amb escamarlà
Ales de pollastre rostides amb la seva pell, escamarlà a la brasa, emulsió dels caps i demi-glace de pollastre
42,00€

CARNS

Xai: llom a la brasa, espatlla al forn, puré de castanya, chimichurri d’herbes silvestres, múrgola farcida de la costella i taco del coll amb mole d’herbes
45,00€

Colomí a la brasa, fiasendat una setmana, trinxat de patata i col i bunyol del ragú del colomí
45,00€

POSTRES

Fesols amb llet

Fesols amb llet d’ovella de Mas Farró, gelatina de l’aigua de la cocció, humus dels fesols amb farigola llimonera i cansalada fregida

La primavera a la vall
Mousse de iogurt, farcit de poma caramel·litzada i banyada amb mel. Gelat de mel i mató, salsa de maduixa i ratafia, gel de violeta, pols de violeta i flors de violeta

És la pera!
Diferents textures de pera i xocolata

Tartà a la ratafia
Pa de pessic de moniato i ratafia, gelat de rovell d’ou i ratafia, nata, crema anglesa de moniato, nous garapinyades i reducció de ratafia

La nostra versió de la Sara
Diferents textures d’ametlla torrada, gelat de mantega torrada, merengue de cafè

Preu 16.50€

EL CELLER


L’antiga cisterna d’aigua de la casa, sense saber-ho, tenia les condicions òptimes de
temperatura i humitat per passar a ser una excel·lent celler. Avui en dia allotja una
selecció dels millors vins nacionals i internacionals.

CELEBRACIONS


Disposem d’un espai idíl·lic per a celebracions, un espai amb una
capacitat de fins a 300 persones i un ampli jardí per a cerimònies i aperitius a
l’aire lliure.

celebracions1

celebracions2

celebracions3

HOSTAL DE CA L’ENRIC


Disposem d’un nou espai que ocupa l’espai Clar de Lluna i que serà un retorn als orígens de casa nostra. Plats de fonda amb tota l’essència de Ca l’Enric.

Oferim menú diari de dimarts a divendres migdies. També opció a carta de dimarts a diumenge migdies, divendres i dissabtes nits.

Reserves al 972 291 206

REGALA CA L’ENRIC


Regala experiències gastronòmiques Ca L’Enric, un menú degustació o un
sopar amb nit a la Garrotxa. Es pot personalitzar el text de les targetes i enviar-lo
a qui volgueu.

MENÚ DEGUSTACIÓ
DESCOBRINT LA VALL

Menú degustació a
Ca l’Enric per a 2 persones.

400€

NIT A LA GARROTXA
HOTEL MAS LA FERRERIA

Una nit a l’Hotel Mas la Ferreria amb esmorzar i dinar o sopar a Ca l’Enric.
Per a 2 persones.

des de 520€

MENÚ DEGUSTACIÓ
RECORDS EN EVOLUCIÓ

Menú degustació a
Ca l’Enric per a 2 persones.

320€

NIT A LA GARROTXA
HOSTAL DE SANT SALVADOR

Una nit a l’Hostal Sant Salvador de Bianya amb esmorzar i dinar o sopar a Ca l’Enric.
Per a 2 persones.

des de 470€