Ca l’Enric comença al 1882 com a hostal per a passavolants i petita botiga per abastar els pagesos de la zona.
Al 1965, amb l’arribada de la Dolors, la dona d’en Desideri, comencen els “platillos” i poc després les cassoles i la brasa del cap de setmana. Ara el vell hostal ja és tot un restaurant, aquí comença Ca l’Enric.
Actualment, els fills d’en Desideri i la Dolors continuen evolucionant aquesta cuina tradicional trobant l’essència dels sabors del territori.
D’ABANS I D’AVUI
Un hostal de l’any 1882 amb un interior de disseny
contemporani, acollidor i silenciós. L’ambient idoni per degustar
la interpretació contemporània de la cuina d’abans.

UN TERRITÒRI ABRUPTE
La Vall de Bianya, és un territori abrupte poc poblat, aïllat i fred,
aquest aïllament ha afavorit la conservació de l’espai d’interès
natural amb una gran riquesa biològica.




UNA CASA AMB HISTÒRIA
Quan entrem a Ca l’Enric, entrem per l’antic colmado, que també es
convertia en barberia on en Desideri aprofitava els diumenges per
esquilar els pagesos de la zona.
LA CUINA
Oferim una interpretació de la cuina tradicional catalana amb productes de temporada i ingredients del seu entorn més proper, els boscos de la Vall de Bianya. Seleccionem els millors productes i recuperem els sabors de la cuina tradicional amb un toc d’avantguarda.
LA CARTA
ENTRANTS
Sotabosc de roure
Tàrtar de llom de vaca madurada, servit en dos serveis
45,00€
—
Carxofa
Carxofa confitada i fregida amb farina d’arròs, foie a la sal, anxova i tòfona
35,00€
—
Amanida de favetes a la catalana, gelatina de pernil Ibèric, crispy nitro de botifarra negra, maduixetes de bosc i tomàquet sec
35,00€
—
Granota “persillé”, nyoquis de patata nyàmera amb espígol, emulsió d’all i julivert, cargols, caviar de cargol i anques de granota
35,00€
—
Bacallà, espàrrec i moixernó: pinxo d’espàrrec amb pell de bacallà i moixernó, brandada de bacallà, gelat d’espàrrec, moixernó laminat i pil pil de moixernons
40,00€
—
Múrgoles a la crema amb salsa de “callos” i anguila fumada
45,00€
PEIXOS
Llenguado
A la donostiarra, beurre blanc i diferents textures d’ortiga de bosc
42,00€
—
Pèsols a la brasa, pil pil d’ortiga i cocotxes de lluç
45,00€
—
Pollastre amb escamarlà
Ales de pollastre rostides amb la seva pell, escamarlà a la brasa, emulsió dels caps i demi-glace de pollastre
42,00€
CARNS
Xai: llom a la brasa, espatlla al forn, puré de castanya, chimichurri d’herbes silvestres, múrgola farcida de la costella i taco del coll amb mole d’herbes
45,00€
—
Colomí a la brasa, fiasendat una setmana, trinxat de patata i col i bunyol del ragú del colomí
45,00€
POSTRES
Fesols amb llet
Fesols amb llet d’ovella de Mas Farró, gelatina de l’aigua de la cocció, humus dels fesols amb farigola llimonera i cansalada fregida
—
La primavera a la vall
Mousse de iogurt, farcit de poma caramel·litzada i banyada amb mel. Gelat de mel i mató, salsa de maduixa i ratafia, gel de violeta, pols de violeta i flors de violeta
—
És la pera!
Diferents textures de pera i xocolata
—
Tartà a la ratafia
Pa de pessic de moniato i ratafia, gelat de rovell d’ou i ratafia, nata, crema anglesa de moniato, nous garapinyades i reducció de ratafia
—
La nostra versió de la Sara
Diferents textures d’ametlla torrada, gelat de mantega torrada, merengue de cafè
—
Preu 16.50€
EL CELLER
L’antiga cisterna d’aigua de la casa, sense saber-ho, tenia les condicions òptimes de
temperatura i humitat per passar a ser una excel·lent celler. Avui en dia allotja una
selecció dels millors vins nacionals i internacionals.
CELEBRACIONS
Disposem d’un espai idíl·lic per a celebracions, un espai amb una
capacitat de fins a 300 persones i un ampli jardí per a cerimònies i aperitius a
l’aire lliure.
HOSTAL DE CA L’ENRIC
Disposem d’un nou espai que ocupa l’espai Clar de Lluna i que serà un retorn als orígens de casa nostra. Plats de fonda amb tota l’essència de Ca l’Enric.
Oferim menú diari de dimarts a divendres migdies. També opció a carta de dimarts a diumenge migdies, divendres i dissabtes nits.
REGALA CA L’ENRIC
Regala experiències gastronòmiques Ca L’Enric, un menú degustació o un
sopar amb nit a la Garrotxa. Es pot personalitzar el text de les targetes i enviar-lo
a qui volgueu.
MENÚ DEGUSTACIÓ
DESCOBRINT LA VALL
Menú degustació a
Ca l’Enric per a 2 persones.
NIT A LA GARROTXA
HOTEL MAS LA FERRERIA
Una nit a l’Hotel Mas la Ferreria amb esmorzar i dinar o sopar a Ca l’Enric.
Per a 2 persones.